Siirry pääsisältöön

Joskus hän ei vaan ole kiinnostunut sinusta.

Mua nyppii elämässä yksi asia tosi lujaa. Se on, että käytin aikaani aivan liikaa miettien miksi mies ei vastaa viesteihin, tai keksin syitä miksi hänellä kestää, miksi hän ei jaksanutkaan tavata mua tänään, miksi viestini ei ole luettuna vielä tuntienkaan jälkeen. Tätä tekee varmasti moni muukin kokoajan. Keksii päässään typeriä tekosyitä miksi miehellä vain on "kiire", ehkä sillä on puhelin hukkunut tai se nukkuu tai tai tai tai.. Joo ei. Lopeta. Sitä ei vaan kiinnosta tarpeeksi.


Jos edes pitää epäillä että mitähän se toinen touhuaa niin onhan siinä jotain pielessä. Jos sulle tulee tunne että sun pitää aina kerjätä huomiota tai että joudut kyseenalaistamaan tykätäänköhän susta tarpeeksi niin todennäköisesti ei tykätä. Ihastunut ihminen menee sekaisin, se haluaa olla yhteydessä ja viettää aikaa sun kanssa hinnalla millä hyvänsä. Jos ei näin ole kokoajan vaan esim ainoastaan lauantaisin, niin tod näköisesti tapailet jotain fuckboyta joka ottaa sua vaan tarpeeseensa. Kiinnostunut ihminen ei pysty olemaan useita päiviä vastaamatta sun viestiin tai ei muutenkaan ole noin laimea. Sain joskus näitä ignooraamisia ja joskus esim tuli aamulla perään selittelyjä että "nukahdin niin en huomannut sun viestejä" (klo 19 jo nukkumassa.. Joo jep), sitten oli tutun tuttu jota piti autella yhtäkkiä hätätapauksessa tai joku oli liian väsynyt lähtemään kotoa. Mä en ikinä olisi liian väsynyt jos haluaisin tavata oikeasti kiinnostavan ihmisen.. Miksi uskoin nämä selitykset aivan silmät kirkkaana. En voi ymmärtää.

En vielä vuosi sittenkään tajunnut hyväksyä näitä seikkoja. Aina niitä helkkarin tekosyitä keksi päässään että ehkä sillä oikeesti oli tänään liian kiire ja liian väsynyt olo kun ei halunnut mun kanssa ulos vaikka ehdotin kaikkea kivaa. Ja ei siinäkään vielä että itse näitä tekosyitä keksin päässäni, mutta miksi kaverit tekee sitä toisilleen että joskus vielä buustaa oikeen näitä sun omia harhaluuloja? Niinkun esim kun mietin miksi miehestä ei ole kuulunut hetkeen vaikka oli viimeksi kivaa, niin kaveri saattaa sanoa että "no hei ehkä sil on töitä, ehkä sen puhelin hajos, tai hei ehkä sen kissan kynsi jäi jumiin patteriin ja sitä se on siellä kolme päivää availlu.. Usko pois, kyl se on susta kiinnostunut silti". Mitä hittoa toi on? Nykyään on ainakin kolme eri tapaa saada ihmiseen yhteys jos niin haluaa, jollei sitä kuulu niin anna olla. Puhelimen hajoaminen saattoi toimia vielä 90-luvulla selityksenä, mutta ei tänä päivänä. Yksi ystävä sentään sanoi viimeksi ihan suoraan kun kerroin että tuntuu etten kiinnosta tarpeeksi, että "näinhän se kyllä näyttää ettet sä sitä miestä vaan kiinnosta yhtään, eikä varmaan kannattais hajottaa itteensä enempää sen takia". Näin pitäisi kunnon ystävän toimia, eikä yrittää miellyttää sua myötäilemällä sun omia typeriä uskomuksia että susta tykätään vaikka näin ei ole. Mielestäni on erittäin tervetullut kommentti jos kysyn kaverilta vaikutanko idiootilta ja kaveri vastaa että "kyllä ja pahasti" , jos oikeasti asia on niin.


Päästään tässä samaan mitä olen hokenut aikaisemminkin paljon, että miksi ihmeessä ylipäätään olen halunnut roikkua ihmisessä joka ei osoita kiinnostustaan ja mun pitää pakottaa sitä asiaa? Ei. Sen ei pitäisi ikinä mennä niin, vaan sillä tavalla että sun ei todellakaan pidä joutua kyseenalaistamaan oletko kiinnostava. En mä halua ihmistä jolle en ole tosi tärkeä ja merkittävä asia. Välillä olen huomannut olevani tilanteessa missä taas joudun ihmettelemään että missähän tässä nyt mennään vai mennäänkö ollenkaan. Ja tässä kohtaa kyllästyn ja luovutan. Oon oppinut vaatimaan itselleni sen mitä ansaitsen, jonka takia onneksi luovutan suhteellisen helposti nykyään kaikki ne miesjutut missä en koe oloa että olen kiinnostava ja haluttava. Pahinta miten joskus havahduin omaan säälittävyyteeni oli se, kun selailin ihastukseni sometilejä edestakaisin löytääkseni syitä missä hän on ja miksi hän ignooraa mua. Hän ei ollut kiinnostunut, kuinka helkkarin vaikeaa mun oli se ymmärtää. Voisipa jälleen antaa itselleen läpsyn naamaan..

Itse ainakaan ihastuneena en malttaisi olla hetkeäkään viestittämättä tai olematta yhteydessä mieheen. Mulla ei silloin kestä vastata viesteihin, en vahingossa unohtele viestejä tai nukahda välissä ym. Kun mä olen kiinnostunut niin mies kyllä huomaa sen siitä että ylipäätään osoitan hänelle huomiota. En ikinä unohtaisi vastata ihastukseni viesteihin tai muutenkaan antaisi hänen millään tapaa olla tilanteessa jossa hän voisi kyseenalaistaa kiinnostukseni. Mä oon puhelin nenän edessä suurimman osan päivästä. Jos mulla kestää vastata miehelle enemmän kuin pari tuntia, niin silloin vaan ignooraan tahallani. Tässä ollaan aikuisia ja mä en jaksa esittää vaikeasti tavoiteltavaa ja muutenkaan leikkiä mitään jahtausleikkejä. Jos mä haluan jotain niin mä näytän selvästi että tässä ollaan eikä ihmetellä.

Miksi olen sitten itselleni selitellyt miehien käytöstä vaikka tiedostan miten ihastunut ihminen yleensä toimii. En tiedä. Tiedän vain että se on ajanhukkaa roikkua tilanteessa jossa sä mietit onko joku kiinnostunut oikeasti vai ei. Kyllä sen huomaa jos näin on. Ja pitäisi vaan oppia hyväksymään kun joku ei sinusta kiinnostu. Kaikki ei kiinnostu kaikista. Mutta pitäisi muistaa että ansaitset enemmän, älä tyydy roikkumaan jossain mikä ei anna sulle mitä sä tarvitset.

Kommentit

 1. Olen lukenut blogiasi tästä.päivästä taakseppäin tykäten postauksistasi, hyvin kirjoitat ja vieläpä omaan ajatusmailmaani sopivasti. Nyt on jo kommentoitava��
  Minua on aina harmittanut että toiseen tutustuessa vedetään rooleja, esitetään jotain muuta kuin, vaikeasti tavoiteltavaa, välinpitämätöntä, venytellään vastaamista ettei vaikuta liian kiinnostuneelta ja innokkaalta, ei saa edetä liian nopeati ettei toinen ahdistu. Miksi kaikesta pitää tehdä.niin vaikeeta, miksi ei sopisi näyttää mitä tuntee tai sitä jos tuntee vain suurta halua. Vaikka ulkoinen olemus veisi jalat alta ja olisin aivan myytyä niin tunteen pitää olla tunne ihmiselle molemmin puoleinen ja kemioiden pitää myös natsata korvavälinkin osalta, silloin voi syntyä jotain aivan mahtavaa ja kuumaa.... Tinderit ja muut helpottavat tutustumista ,mutta samalla kiinnostuksen kohteiden sydämiin on entistä vaikeampi päästä, niin vahvoja muureja, niin pienestä tulee dumpatuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Itseäni nämä samat asiat harmittaa myös. Ja kokemuksieni myötä olen tullut siihen tulokseen että pitäisi vaan laukoa ajatuksensa rehellisesti ulos, sattui sitten saamaan näpeilleen tai ei. Jotenkin tämä voittamisen tarve näissä ihmissuhteissa on järkyttävää ja sen varjolla jätetään esim kertomatta tunteistaan ettei vaikuta liian innokkalta tai juurikin enemmän innokkaaammalta osapuolelta, mikä olisi jonkun mielestä nolo tilanne. Deittailu ei anna aina ruusuja vaan joskus rukkasia ja turhaan niitä pakkejakaan pelätä koska niitä tulee kyllä jokaiselle. Sillä vaan haaskaa aikaansa jos pimittää ihastustaan eikä uskalla sanoa, tai hidastelee viestin vastaamisen kanssa vain näyttääkseen vähän vaikeammalta eikä liian innokkaalta.

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi.
   Kyllä koen paremmaksi sanoa asiat suoraan , kuitenkin mahdollisimman kauniisti, tarvittaessa kovin sanoin. Ojasta allikkoon jos molemmat koittaa olla sanomatta mitä tuntee ja ajattelee, kuitenkin oman ajattelunsa mukaisesti koittaa lukea toisen ajatuksia, loukkaantuen siitä ettei toinen käyttäytynytkään niin kuin oli mielessään kuvitellut toisen ajattelevan.
   Kyllä meidän on vaan muisteltava miten ennen asiat hoitu ilman kännyköitä. istuttiin hiekkalaatikon reunalla ja kysyttiin ujosti , ollaanko kavereita, ystäviä vai aletaaks oleen. piti olla munaa kysyä ja sen jälkeen tiesi kuinka tosissaan toinen oli, jos vaan molemmat olivat rehellisiiä.Itse olen tunne ihminen seksin suhteen, ei ole parempaa kuin tunne seksi, intohimoa, sponttaania halua, luottamusta, aivan mahtavaa riippumatta onko seksi toidokasta vai ensikertalaisen haparointia. pelkkä seksikin voi olla seksin arvoista kun se on selvin sanoin niin sovittu ilman tylsiä koukeroita,reilu peli mihin ei tarvitse nostattaa tunnetta, vain kuumaa seksiä.
   samoin reilusti kerrotut sanat kaverien ja ystävien välillä. kun on vaan niinhyvä olla yhdesssä , ehkä jopa hengenheimolaisuutta , yhteisiä ajattelutapoja, muttei sitä seksuaalista vetoa intohimosta puhumattakaan. Kun toinen tuntee enemmän kuin toinen,, mutta joku osaalue toimii kuitenkin kivasti, silloinkin suoraan kerrotut tunteet ja ajatukset voivat pitää toimivina kaikenkirjaviakin suhteita. tosi asiahan on se minkä olet sanonutkin, kaikissa ei vaan ole sitä jotain, kaikki eivät vaan tunnu, mutta rehellisyys kirpaisee tai sykähdyttää aina vieden eteenpäin, salailuja,pelejä ja vaikenemista paremmin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Parhaimmat seksikokemukseni

Eilen kirjoittelin suuseksin ihanuuksista asiaa ja nyt tänään on jostain syystä pyörinyt mielessä kaikenlaiset muutkin kivat kokemukset mitä olen saanut. Ajattelin sitten ihan nämä parhaimmat tulla kirjoittamaan muistiin.Entinen poikaystäväni ei ollut ihmisenä ja kumppanina sellainen jota haluaisin välttämättä muistella, mutta meidän ensimmäinen yhteinen yö oli jokseenkin mieleenpainuva ja sellainen mikä kai on sitten se ainut jota voin hänestä hyvällä muistella. Muistan kun oltiin molemmat kai odotettu sitä että vaan pääsee ensimmäistä kertaa toiseen käsiksi ja se olikin ihan hullua sitten kun oli se hetki että nyt ollaan neljän seinän sisällä. Kiusallani sanoin hänelle että empäs taida haluta silti seksiä tänään, johon hän sanoi että katotaanko, ja alkoi jahdata mua pitkin kämppää (tämä siis tietysti ihan leikkimielisesti eikä millään raiskaustyylillä). Esitin vaikeasti saatavaa ja kirjaimellisesti hän oli loppujen lopuksi mun jaloissani kiinni ja mä yritin repiä itseäni ''…

Kolmen kimppa

Tinderiä selatessani oon alkanut oikein kiinnittää nyt erityistä huomiota siihen että sinne on tullut nyt todella paljon myös näitä pariskuntia, jotka kaipaisivat sitä kolmatta naista mukaan leikkeihin. Ei siinä mitään, kaikkihan kokeilevat ja tekevät miten mielenkiinto vaan sallii. Mutta se, että nämä kolmannen osapuolen haut esimerkiksi juuri tinderissä ovat nyt lisääntyneet aika huomattavasti herättää mielenkiintoni. Miksi sitä halutaan niin paljon yhtäkkiä? Vai kehdataanko nyt sanoa enemmän ja paremmin suoraan jos kiinnostaa kokeilla muutakin kuin sitä peruskauraa ja omaa kumppania?Sanotaan näin että humalapäissä itsekin olen kokeillut tätä lajia, mutta itse en ole ollut se joka otti kolmannen osapuolen mukaan, lähinnä vaan ajautunut itse sekaan. Joskus kun vielä seurustelin niin mietin että olisi mielenkiintoista ja ihan vaan näin once in a lifetime kokemuksen puolesta kiva ottaa joku nainen mukaan. Mutta pidemmälle ajatusta vietyäni tajusin aika nopeasti etten mä ole sellainen,…

Seksifaktaa naisista

Tästä aiheesta kuulee välillä kaikenlaista. Yleinen vitsi monesti tuntuu olevan että mies ei löydä naisen g-pistettä, tai että miehet ei tiedä missä on klitoris. Jälkimmäisen jos hukkaa niin siinä kohtaa on jo pitkälti sokeus iskenyt. Mutta jotenkin kun seurailee mitä ihmiset, etenkin miehet puhuvat ja tekevät niin tuntuu että monesta asiasta saattaa olla heillä harhaluuloa liittyen naisiin ja siihen mitä oikeasti kannattaisi huomioida. Siksipä ihan ajattelin tästä aiheesta pienen jutun raapustaa.


Ihan alkuunsa ihmettelen sitä miksi miehet luulevat että sen meisselin pitää olla mahdollisimman iso? Osalla on myös todella todella väärä käsitys siitä että se pitää yrittää survaista kokonaan sisään, herranjumala ei! Ainakaan silloin jos sulla on sellainen 22 cm pitkä tappajahalko.. Ei sekään hyvä ole jos ei ole mitään mitä esitellä mutta kohtuus kaikessa. Se tuntoherkin kohta kuitenkin naisilla sijaitsee tuolla sisällä etuseinässä ja lähellä suuaukkoa, joten se meisselin pituus ei niinkää…