Siirry pääsisältöön

Miksi ei voi olla rehellinen ja sanoa haluavansa pelkkää seksiä?

Deittailukulttuurissa on olemassa tällainen yleistetty ongelma, että naiset suuttuvat jos mies ei halua enempää kuin seksiä. Haluaisin korjata asiaa jonkin verran, sanomalla heti että tää väite on täyttä paskaa. Kaikki me halutaan joistakin ihmisistä pelkkää seksiä, joistakin sitten enemmän. Ongelma tuleekin siinä kohtaa kun mies luulee että naiselle täytyy AINA esittää haluavansa muutakin jotta tältä saa persettä.

Itse oon tosi suoraviivainen. Tykkään mennä suoraan asiaan ja vihaan turhaa paskanjauhantaa. Kun mulle esim soittaa puhelinmyyjä ja alkaa nätisti kysellä päivästäni ja puhuu jostain nätistä kelistä, niin itse en koe sitä mukavana small talkina vaan tekee mieli sanoa "jepjep, cut the shit ja mene asiaan". Tottakai kun halutaan tutustua ihmiseen niin käydään rauhassa pitkät keskustelut ym, mutta jos tämä kaikki tehdään mun kanssa vain siksi että halutaan vaan päästä panemaan niin asian voisi sanoa suoraankin. Jos halutaan seksiä niin sitten halutaan seksiä, paskaako mua silloin kiinnostaa miehen lapsuustarinat ja mitä se tekee työkseen, vaan menisi asiaan niin molemmat säästyy päänvaivalta.

Kerran esimerkiksi kävelin itse miehen luo, sanoin että "Ootpas kivan näköinen. Sä voisit tulla mulle yöks tänään?". Mies lähti samantien mukaan ja edelleenkään en tiedä edes tuon miehen sukunimeä, täysin varma en ollut edes hänen etunimestään kun hän lähti luotani. Kun ei kiinnostanut. Näin hänestä kilometrin päähän että on kivan näköinen mies jolta voi ottaa seksiä mut ei ole yhtään mun makuani muuten niin mennään asiaan ja kysytään seksiä. Samoten mulle viimeksi oli hyvin selvää että mies halusi vaan seksiä, sanoin jopa että onnistuu mut en jaksaisi nukkua kenenkään kanssa, josta mies oli innoissaan että kiva jos hän SAA lähteä heti seksin päätteeksi. Molemmat sanoi suoraan mitä halusi ja homma oli tosi jees. Näin sen pitäisi mennä.


Moni nainen kiroaa sitä kun mies ei halunnutkaan muuta kuin seksiä, kyllä. Mutta tämä johtuu juuri siitä että ensin uskoteltiin naiselle että nimenomaan haluaa jotain enemmän kun haastatellaan puoli päivää ja jutellaan kaikkee nättiä. Tottakai jokainen nainen haluaa löytää miehen joka tahtoo enemmän, mutta ei kukaan järkevä suutu siitä jollei näin ole. Ihmiset suuttuu nimenomaan siitä valehtelusta ja kun kokevat tulevansa huijatuksi ja näin tuntevat itsensä hölmöksi mikä pistää sitten suututtamaan. Me naisetkin nimittäin kyllä halutaan joskus ihan vaan panna ja meilläkin on seksintarpeet. Miehet yllättyisivät kuinka monelle naiselle on ok että halutaan pelkkää seksiä, kunhan asiasta ollaan heti rehellisiä. Naiset kiintyy yleisesti miehiä helpommin eikä me vaan haluta tehdä sitä turhaan koska se on aika perkeleen rankkaa pitemmän päälle ihastua turhaan ja yrittää sen jälkeen tappaa niitä fiiliksiään.

Siksi tykkään että puhutaan heti suoraan haluavansa seksiä jos näin on. Siten tietää molemmat heti ettei siinä ole mitään muuta odotettavaa. Useimmat naiset toivovat oikeasti vaan sitä rehellisyyttä ja ettei meidän aikaa haaskata. Pahintahan mitä itselle on tehty on se, että mies "halusi tutustua" ja juteltiin että molemmat etsii enemmän vakavaa juttua. Mies kuunteli mua kun kerroin että mulla on luottamusongelmia miehiin ja että oon tosi varovainen ettei tule niin helposti näpeille enää. Mies myötäili ja vielä totesi että vitsi ku onkin ollu paskoja miehiä mulla joskus, eli tiesi mitä mulle EI saisi tehdä. Mutta mitäpä tekee tämä mies kuitenkin? Ottaa seksiä, sen jälkeen kysyin myöhemmin nähtäiskö pian uusiksi niin mies toteaa "niin en mä tästä mitään sen kummempaa halunnut, ajattelin vaan että meillä olis lähinnä hyvää seksiä sun kans". Toi on niin kusipäistä kun olla ja voi.

Olkaa rehellisiä toisillenne siitä mitä haluatte. Kaikki suuttuu silloin paljon vähemmän ja vältetään turhaa draamaa. Kokeilkaa edes huvikseen. En mä ainakaan olisi antamassa heti avaria jos mies tulisi kerrankin suoraan sanomaan että haluaisi panna mua eikä ala lässyttää että mitä tyttö tekee yksin ja mistäs oon kotosin.. Arvostaisin suuresti rehellisyyttä, koska mikään ei ärsytä niinkuin se että mulle herätellään toiveita jotka vedetään alta pois sen jälkeen kun on pantu ja todetaan että no "kunhan halusin sut sänkyyn niin lässytin ja lätisin sulle mukavia koko illan ja ihastutin sut itseeni ja nyt saat henkisen helvetin kun mietit pari viikkoa että mitä mä haluan ja haluanko mitään". VITTU, ei noin. Rehellisyys on avain kaikkeen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Seksifaktaa naisista

Tästä aiheesta kuulee välillä kaikenlaista. Yleinen vitsi monesti tuntuu olevan että mies ei löydä naisen g-pistettä, tai että miehet ei tiedä missä on klitoris. Jälkimmäisen jos hukkaa niin siinä kohtaa on jo pitkälti sokeus iskenyt. Mutta jotenkin kun seurailee mitä ihmiset, etenkin miehet puhuvat ja tekevät niin tuntuu että monesta asiasta saattaa olla heillä harhaluuloa liittyen naisiin ja siihen mitä oikeasti kannattaisi huomioida. Siksipä ihan ajattelin tästä aiheesta pienen jutun raapustaa.


Ihan alkuunsa ihmettelen sitä miksi miehet luulevat että sen meisselin pitää olla mahdollisimman iso? Osalla on myös todella todella väärä käsitys siitä että se pitää yrittää survaista kokonaan sisään, herranjumala ei! Ainakaan silloin jos sulla on sellainen 22 cm pitkä tappajahalko.. Ei sekään hyvä ole jos ei ole mitään mitä esitellä mutta kohtuus kaikessa. Se tuntoherkin kohta kuitenkin naisilla sijaitsee tuolla sisällä etuseinässä ja lähellä suuaukkoa, joten se meisselin pituus ei niinkää…

Parhaimmat seksikokemukseni

Eilen kirjoittelin suuseksin ihanuuksista asiaa ja nyt tänään on jostain syystä pyörinyt mielessä kaikenlaiset muutkin kivat kokemukset mitä olen saanut. Ajattelin sitten ihan nämä parhaimmat tulla kirjoittamaan muistiin.Entinen poikaystäväni ei ollut ihmisenä ja kumppanina sellainen jota haluaisin välttämättä muistella, mutta meidän ensimmäinen yhteinen yö oli jokseenkin mieleenpainuva ja sellainen mikä kai on sitten se ainut jota voin hänestä hyvällä muistella. Muistan kun oltiin molemmat kai odotettu sitä että vaan pääsee ensimmäistä kertaa toiseen käsiksi ja se olikin ihan hullua sitten kun oli se hetki että nyt ollaan neljän seinän sisällä. Kiusallani sanoin hänelle että empäs taida haluta silti seksiä tänään, johon hän sanoi että katotaanko, ja alkoi jahdata mua pitkin kämppää (tämä siis tietysti ihan leikkimielisesti eikä millään raiskaustyylillä). Esitin vaikeasti saatavaa ja kirjaimellisesti hän oli loppujen lopuksi mun jaloissani kiinni ja mä yritin repiä itseäni ''…

Säännöt deittailulle

Mä olen viettänyt kohta 4 vuotta tätä sinkkuelämääni. Suurimmaksi osaksi olen pysynyt aivan tarkoituksella yksin, viimeisimmän eroni syödessä aikanaan kaikki halut lähteä uudelleen parisuhteeseen. En ole saanut tätä ennen näin aikuisiällä nauttia kunnon sinkkuelämästä, koska historiani sisältää kolme pitkää parisuhdetta ja näiden suhteiden välissä en juurikaan sinkkuelämää ehtinyt vietellä kun uutta vientiä oli aina tarjolla samantien. Ihmisen ei pitäisi lähteä suorilta uuteen suhteeseen vaan olla eron jälkeen hetki yksin, kerätä ajatukset ja sulkea kunnolla edellinen suhde pois päästä. Mutta olen aina ollut tunneihminen ja mennyt sen mukaan mikä kyseisellä hetkellä hyvältä tuntuu, aina se ei tietenkään ole millään tapaa järkevää ollut.

Kuitenkin nyt olen kunnon sinkkuelämää saanut vietellä ja syvästi olen tästä nauttinut. Olen oppinut tuntemaan kuka mä oikeasti olen ja mikä tärkeintä, olen oppinut tykkäämään omasta seurastani. Tosin välillä se oma seura on liiankin mukavaa ja helppoa…