Siirry pääsisältöön

Miksi ihmeessä ihmiset häpeää sitä että hakevat seuraa?

Nykypäivänä luulisi jo tämän häveliäisyyden olevan jo sen verran poissa, ettei ketään nolottaisi sanoa etenkään olevansa sinkku, tai että etsii seuraa deittipalveluista. Senkään, että etsit seksiseuraa tinderissä ei pitäisi olla mikään pöyristyttävä asia. Samaahan useat ihmiset tekevät baarissakin, halusi sitä jotkut myöntää tai ei. Miksi on eri asia sanoa ääneen jos haluaa jotain tai etsii itselleen seuralaista ylipäätään? Anteeksi mutta mitä vittua.

Hetki sitten tästä oli ihan uutinen, että erästä nuorta äitiä oltiin mollattu siitä, että hän avoimesti tinderissä hakee seksiseuraa. Onhan hän sentään äiti ja ja ja.. Herranjumala! Äiditkö eivät saa omistaa seksielämää? Ja että hänen äitinä oletetaan hakevan heti uutta aviomiestä vai? Miksei hänelläkin äitinä ole oikeus olla ihminen siinä missä muutkin ja haluta pelkkiä seksisuhteita. Eron jälkeen tekee mielestäni ihan hyvää nimenomaan olla hakematta heti sitä uutta seurustelukumppania ja keskittyä itseensä ja harrastaa irtosuhteitakin. Tarvitseehan jokainen sentään seksiä.

Selasin tinderiä aikani kuluksi ja vastaan tuli jälleen kerran miehiä, jotka eivät näytä kuvaansa, ja alla lukee että ovat yrittäjiä tai jonkun tietyn ammattikunnan ihmisiä niin ei ole soveliasta näyttää naamaansa tinderissä. MITÄ?! Tämä menee aivan samaan pakettiin, että mikäs perkele se estää yrittäjääkään hakemasta pelkkää seksiä? Mikä tuossa nolottaa? Meinaako joku hierojamies vaikka jos menen hänen vastaanotollensa asiakkaaksi niin kiljaisen ensimmäisenä että "Hyyyyi sä oot se Jaska sieltä tinderistä! Kuinka kehtaat haluta seksiä kun oot hieroja!" Ei helkkari että ihmiset on hölmöjä.

Jokaisella on oikeus omistaa seksielämä. Jokaisella on oikeus myös käydä paskalla. Se että pitäisi leikkiä ettei näitä asioita oikeasti kukaan tee ja peitellään ne verhojen taakse ja ei koskaan puhuta niistä ääneen on erittäin luonnotonta touhua. Ja ihmiset jotka välttelevät puhumasta luonnollisimmista asioista mitä teemme, on päässä jotain pahasti vinksallaan ja kasvatuksessa on tehty jotain tosi outoa. Yhden miehen jo olen elämässäni nähnyt jolla oli joku yliherkkyys kaikelle tämmöisen kuuntelulle. En saanut sanoa jos kävin paskalla tai jos mulla oli menkat. Ei kuulemma vaan käynyt. Toista tuollaista en kyllä jaksa.


En mäkään nyt ohikulkijoille huutele että kävin äsken pommittamassa intialaisen lounaan vessanpönttöön, wow ku teki hyvää! Enkä myöskään laula tuolla kadulla että sainpas eilen niin isoa kullia että kyllä on pimppi nyt tulessa. Mutta jos mut yllättäisi kadulla vaikka joku kondominjakelija ja sanoisi että otappas kumeja kun varmaan tulee tarpeeseen, niin hymyssä suin ottaisin ja kiittäisin, enkä heittäisi kumeja sen tyypin naamalle että kuinka kehtaa olettaa että harrastan seksiä ja tuolla tavalla tunkeutuu mun yksityisyyteeni. Voi nyt vittu.

Minä harrastan seksiä. Mun tinderissä on välillä lukenut suoraan että haluan pelkkää seksiä ja muuta ei tipu. Ajattelin että karkottakoot turhat hienostelijat pois jos ei kestä puhua asioista niinkun ne ovat. Mä kirjotan sen tinderiini jatkossakin jos siltä tuntuu. Ihan sama mikä mun ammattini tulee olemaan aina niin mulla on kyllä seksielämä koska mä olen ihminen. Piste.

Tähän alle pistän hyvän videopätkän, jossa humoristisesti esitetään miten ei tulisi koskaan olla walk of shamea, vaan se pitäisi olla walk of pride. Tuollaisessa maailmassa olisi kiva elää!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Parhaimmat seksikokemukseni

Eilen kirjoittelin suuseksin ihanuuksista asiaa ja nyt tänään on jostain syystä pyörinyt mielessä kaikenlaiset muutkin kivat kokemukset mitä olen saanut. Ajattelin sitten ihan nämä parhaimmat tulla kirjoittamaan muistiin.Entinen poikaystäväni ei ollut ihmisenä ja kumppanina sellainen jota haluaisin välttämättä muistella, mutta meidän ensimmäinen yhteinen yö oli jokseenkin mieleenpainuva ja sellainen mikä kai on sitten se ainut jota voin hänestä hyvällä muistella. Muistan kun oltiin molemmat kai odotettu sitä että vaan pääsee ensimmäistä kertaa toiseen käsiksi ja se olikin ihan hullua sitten kun oli se hetki että nyt ollaan neljän seinän sisällä. Kiusallani sanoin hänelle että empäs taida haluta silti seksiä tänään, johon hän sanoi että katotaanko, ja alkoi jahdata mua pitkin kämppää (tämä siis tietysti ihan leikkimielisesti eikä millään raiskaustyylillä). Esitin vaikeasti saatavaa ja kirjaimellisesti hän oli loppujen lopuksi mun jaloissani kiinni ja mä yritin repiä itseäni ''…

Kolmen kimppa

Tinderiä selatessani oon alkanut oikein kiinnittää nyt erityistä huomiota siihen että sinne on tullut nyt todella paljon myös näitä pariskuntia, jotka kaipaisivat sitä kolmatta naista mukaan leikkeihin. Ei siinä mitään, kaikkihan kokeilevat ja tekevät miten mielenkiinto vaan sallii. Mutta se, että nämä kolmannen osapuolen haut esimerkiksi juuri tinderissä ovat nyt lisääntyneet aika huomattavasti herättää mielenkiintoni. Miksi sitä halutaan niin paljon yhtäkkiä? Vai kehdataanko nyt sanoa enemmän ja paremmin suoraan jos kiinnostaa kokeilla muutakin kuin sitä peruskauraa ja omaa kumppania?Sanotaan näin että humalapäissä itsekin olen kokeillut tätä lajia, mutta itse en ole ollut se joka otti kolmannen osapuolen mukaan, lähinnä vaan ajautunut itse sekaan. Joskus kun vielä seurustelin niin mietin että olisi mielenkiintoista ja ihan vaan näin once in a lifetime kokemuksen puolesta kiva ottaa joku nainen mukaan. Mutta pidemmälle ajatusta vietyäni tajusin aika nopeasti etten mä ole sellainen,…

Seksifaktaa naisista

Tästä aiheesta kuulee välillä kaikenlaista. Yleinen vitsi monesti tuntuu olevan että mies ei löydä naisen g-pistettä, tai että miehet ei tiedä missä on klitoris. Jälkimmäisen jos hukkaa niin siinä kohtaa on jo pitkälti sokeus iskenyt. Mutta jotenkin kun seurailee mitä ihmiset, etenkin miehet puhuvat ja tekevät niin tuntuu että monesta asiasta saattaa olla heillä harhaluuloa liittyen naisiin ja siihen mitä oikeasti kannattaisi huomioida. Siksipä ihan ajattelin tästä aiheesta pienen jutun raapustaa.


Ihan alkuunsa ihmettelen sitä miksi miehet luulevat että sen meisselin pitää olla mahdollisimman iso? Osalla on myös todella todella väärä käsitys siitä että se pitää yrittää survaista kokonaan sisään, herranjumala ei! Ainakaan silloin jos sulla on sellainen 22 cm pitkä tappajahalko.. Ei sekään hyvä ole jos ei ole mitään mitä esitellä mutta kohtuus kaikessa. Se tuntoherkin kohta kuitenkin naisilla sijaitsee tuolla sisällä etuseinässä ja lähellä suuaukkoa, joten se meisselin pituus ei niinkää…