Siirry pääsisältöön

Voitko koukuttua johonkin tiettyyn ihmiseen?

On olemassa paljon asioita joihin voi kehittyä riippuvuus. Voit olla riippuvainen tupakasta, alkoholista, huumeista, seksistä.. Mutta voiko jostakusta ihmisestä kehittyä riippuvuus? Oon tavannut ihmisiä jotka selvästi ovat riippuvaisia jostakin tietystä ihmisestä ja palaavat tuon tietyn ihmisen luokse, vaikka tietävät ettei kyseinen ihminen edes tee hyvää hänelle. Joku joskus sanoi olevansa riippuvainen seksistä tietyn ihmisen kanssa. Sen ymmärrän jotenkin, että seksi on niin hyvää että jäät koukkuun, mutta voitko koukuttua tiettyyn ihmiseen ilman seksiä?

Mulla itselläni on ollut elämässä yksi mies joka aiheutti ja aiheuttaa jotain outoa vetoa muhun. En sanoisi sitä ehkä riippuvuudeksi, mutta jotain helkkarin outoa se kuitenkin on. Aikaisemmin olin todella koukuttunut tuosta miehestä ja vaikka tiesin ettei siitä mitään hyvää seuraa, niin aina lähdin hänen luokseen kun hän niin toivoi. Enkä itse ollut ainoa. Tuo mies mies palasi myös mun sänkyyni monta kertaa, vaikka välissä hän alkoi seurustellakin ja suhteensakin aikana löytyi mun sängystä. Välissä tuo mies on sanonut vihaavansa mua ja silti löysin jälleen itseni hänen sängystään sen jälkeen. En ymmärrä mikä tuo meidän säätäminen on ollut ylipäätään kun muutenkaan en koukutu ihmisistä enkä varsinkaan palaa kenenkään sänkyyn mikäli tyypin olen kerran kokenut. Ja kaikista existänikin olen päässyt yli aivan täysin ja suhteellisen helposti aina, niin miksi tätä yhtä en vaan saanut koskaan päästäni ulos.


Ja mikä tässä omassa koukussani oli oudointa niin se, että yleensä jos koukutun miehestä niin kyse on seksistä. Tämä oli ensimmäinen mies josta en kaipaa seksiä. Tai olihan seksi hänen kanssaan kivaa, ei sitä voi kiistää. Mutta en todellakaan kaipaa sitä, vaan koukutuin itse ihmisestä. Tykkäsin kaikesta hänessä ja tuli vaan semmonen olo että haluat vaan olla ja tuijottaa häntä ja olla vieressä. Enkä todellakaan osaa sanoa miksi. Tätä ei ole tapahtunut koskaan ennen häntä, eikä hänen jälkeensä. En todellakaan tiedä mitä hän teki ja mitä tuo oli.

Olen törmännyt kuitenkin moneen ihmiseen, joilla on ollut riippuvuus johonkin ihmiseen ja he eivät pääse vaan ylitse tuosta henkilöstä. Mutta aika pian heidän kanssa keskusteltuani olen huomannut että koukutus kuulostaa perustuvan nimenomaan siihen seksuaaliseen puoleen. Useimmiten nuo ihmiset kuvailevat tätä koukuttavaa henkilö juuri niin, että parasta seksiä ikinä, tai unelmien vartalo tai maailman kaunein nainen tai komein mies. Ei puhuta mitään itse luonteesta tai ihmisestä.

Siksi oma koukutukseni onkin niin outo, kun se ei edes perustu millekään seksuaaliselle asialle. En osaa selittää mikä se sitten olisi mikä tuon koukutuksen aiheutti. Eli voiko johonkin ihmiseen vaan koukuttua vaikka ihan vaan siksi kun se tekee niin hyvän yleisen olon sulle? Tai onko meissä jotakin joka saattaa koukuttaa toiset ihmiset meihin? Koska mikä naurattavinta, niin mähän en edes juuri pitänyt tästä miehestä silloin kun hänet ensimmäistä kertaa tapasin. Miten hänestä pystyi muodostumaan parempi kuin kukaan muu? Haluaisin selityksen tälle.

En ole tavannut tuota miestä onneksi pitkään aikaan, ja totta puhuen en tiedä yhtään miten reagoisin jos hän tulisi taas vastaan. Jonka takia pelkäänkin että törmään häneen. Ja samalla toivon että kokisin jotain vielä parempaa jotta tuo lähtisi päästäni jankkaamasta. Olisi ihan kiva olla koukuttunut siihen unelmiensa mieheen, mutta kun tästä ei koskaan tullut mitään ja tässä ei ole mitään järkeä niin en haluaisi pyörittää tätä kummitusmiestä päässäni aina vaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Parhaimmat seksikokemukseni

Eilen kirjoittelin suuseksin ihanuuksista asiaa ja nyt tänään on jostain syystä pyörinyt mielessä kaikenlaiset muutkin kivat kokemukset mitä olen saanut. Ajattelin sitten ihan nämä parhaimmat tulla kirjoittamaan muistiin.Entinen poikaystäväni ei ollut ihmisenä ja kumppanina sellainen jota haluaisin välttämättä muistella, mutta meidän ensimmäinen yhteinen yö oli jokseenkin mieleenpainuva ja sellainen mikä kai on sitten se ainut jota voin hänestä hyvällä muistella. Muistan kun oltiin molemmat kai odotettu sitä että vaan pääsee ensimmäistä kertaa toiseen käsiksi ja se olikin ihan hullua sitten kun oli se hetki että nyt ollaan neljän seinän sisällä. Kiusallani sanoin hänelle että empäs taida haluta silti seksiä tänään, johon hän sanoi että katotaanko, ja alkoi jahdata mua pitkin kämppää (tämä siis tietysti ihan leikkimielisesti eikä millään raiskaustyylillä). Esitin vaikeasti saatavaa ja kirjaimellisesti hän oli loppujen lopuksi mun jaloissani kiinni ja mä yritin repiä itseäni ''…

Kolmen kimppa

Tinderiä selatessani oon alkanut oikein kiinnittää nyt erityistä huomiota siihen että sinne on tullut nyt todella paljon myös näitä pariskuntia, jotka kaipaisivat sitä kolmatta naista mukaan leikkeihin. Ei siinä mitään, kaikkihan kokeilevat ja tekevät miten mielenkiinto vaan sallii. Mutta se, että nämä kolmannen osapuolen haut esimerkiksi juuri tinderissä ovat nyt lisääntyneet aika huomattavasti herättää mielenkiintoni. Miksi sitä halutaan niin paljon yhtäkkiä? Vai kehdataanko nyt sanoa enemmän ja paremmin suoraan jos kiinnostaa kokeilla muutakin kuin sitä peruskauraa ja omaa kumppania?Sanotaan näin että humalapäissä itsekin olen kokeillut tätä lajia, mutta itse en ole ollut se joka otti kolmannen osapuolen mukaan, lähinnä vaan ajautunut itse sekaan. Joskus kun vielä seurustelin niin mietin että olisi mielenkiintoista ja ihan vaan näin once in a lifetime kokemuksen puolesta kiva ottaa joku nainen mukaan. Mutta pidemmälle ajatusta vietyäni tajusin aika nopeasti etten mä ole sellainen,…

Seksifaktaa naisista

Tästä aiheesta kuulee välillä kaikenlaista. Yleinen vitsi monesti tuntuu olevan että mies ei löydä naisen g-pistettä, tai että miehet ei tiedä missä on klitoris. Jälkimmäisen jos hukkaa niin siinä kohtaa on jo pitkälti sokeus iskenyt. Mutta jotenkin kun seurailee mitä ihmiset, etenkin miehet puhuvat ja tekevät niin tuntuu että monesta asiasta saattaa olla heillä harhaluuloa liittyen naisiin ja siihen mitä oikeasti kannattaisi huomioida. Siksipä ihan ajattelin tästä aiheesta pienen jutun raapustaa.


Ihan alkuunsa ihmettelen sitä miksi miehet luulevat että sen meisselin pitää olla mahdollisimman iso? Osalla on myös todella todella väärä käsitys siitä että se pitää yrittää survaista kokonaan sisään, herranjumala ei! Ainakaan silloin jos sulla on sellainen 22 cm pitkä tappajahalko.. Ei sekään hyvä ole jos ei ole mitään mitä esitellä mutta kohtuus kaikessa. Se tuntoherkin kohta kuitenkin naisilla sijaitsee tuolla sisällä etuseinässä ja lähellä suuaukkoa, joten se meisselin pituus ei niinkää…