Siirry pääsisältöön

Isäsuhteen merkitys naisen miesvalinnoissa

Kuulin joskus lauseen että jos sulla on miesongelmia, niin isäsi oli joko liian huono tai liian hyvä, etkä sen vuoksi saa suhteitasi onnistumaan. Mietin että onko tässä kenties perää, koska vaikuttaahan vanhempi esimerkkinä suhun lapsena todella paljon. Sä katselet hänen toimintaansa vuosia, samalla kun sisäistät elämää ympärilläsi ja näin ollen otat hänestä roolimallin. Vanhempi saattaa tehdä lapsestaan pahimmassa tapauksessa tunnevammaisen, mikäli antaa todella huonon käytösmallin lapselleen.

Mietin välillä oman isäni mallia mulle ja sitä minkälainen kokonaisuus ja asetelma meillä on isänä ja tyttärenä. Omasta isästänihän mulla ei juuri pahaa sanottavaa ole ja olen enemmän kuin tyytyväinen siihen millainen isä mulla on. Monesti siskojen kanssa nauretaan että meillä on niin kultainen isä että se on pistänyt meidän miehille kauhean riman, kun ollaan totuttu siihen että meitä kohdellaan naisena todella hyvin, aivan kuin kukkaa kämmenellä. Mikä ei kyllä mielestäni ole väärin, että vaatii kunnioitusta ja oikeanlaista kohtelua. Isäni on vanhanajan herrasmies joka avaa naiselle oven ja kantaa aina kassit, ei anna tehdä mitään vaarallista vaan hyppää itse eteen ja suojaa sut naisena. Hän yleensä hakee naiselle vaikka kuun taivaalta. Hän vaan on todella lämmin ja ajattelevainen ihminen. Isäni on myös todella positiivinen, aina valmis auttamaan muita ja neuvoo aina tekemään oikein ja olemaan hyvä ihminen.

Isä on kuitenkin ensimmäinen mies jonka kanssa nainen on koskaan tekemisissä ja jota saa seurata tiiviisti. Sillä on paljonkin väliä minkäläisen kokemuksen ensimmäisinä vuosina saa.


Tämä taas ehkä nimenomaan "vaikeuttaa" eli positiivisella tavalla hidastaa omia suhteiden muodostuksia kun kaikista ei löydy haluamiani piirteitä. En tietenkään toivo täsmälleen samanlaista ihmistä kuin isäni on, mutta tietyt piirteet mielestäni vaan kuuluu mieheen, tai ihmiseen ylipäätään enkä toisenlaista kohtelua aio sietää. Tämä onkin ollut ihmeen vaikea tavoite löytää järkevä mies joka kunnioittaa mua tarpeeksi, voin luottaa häneen täysin ja hän näyttää välittävänsä ja omaa perhana jonkinlaisen moraalin ja empatiakykyä. Haluan miehen joka pelottaa karhut pois mun ympäriltä eikä juokse hämähäkkejä pakoon mun kanssa.

Eli kyllä, omassa tapauksessa isäni on ollut "liian" hyvä, kun en meinaa hyväksyä juuri ketään vierelleni. Hyvähän jos näin on, että isäni ei esimerkiksi kohdellut äitiäni kurjasti, koska olisin oppinut että se on ihan ok jos mies on naiselle julma, kun niinhän vanhemmat kotonakin teki. Ja jos sen takia suhteeni epäonnistuvat että vaadin oikeanlaista kohtelua niin mielestäni se on vaan sitten hieno asia. Eipähän tule katsottua ketä tahansa pelleä enää joka ei ymmärrä naisen päälle mitään, ja hyväksyn vasta sellaisen joka osaa kunnioittaa mua ihmisenä ja naisena tarpeeksi. Juuri sen tunteen haluan, ettei mun tarvitse kyseenalaistaa omaa merkitystäni koskaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Parhaimmat seksikokemukseni

Eilen kirjoittelin suuseksin ihanuuksista asiaa ja nyt tänään on jostain syystä pyörinyt mielessä kaikenlaiset muutkin kivat kokemukset mitä olen saanut. Ajattelin sitten ihan nämä parhaimmat tulla kirjoittamaan muistiin.Entinen poikaystäväni ei ollut ihmisenä ja kumppanina sellainen jota haluaisin välttämättä muistella, mutta meidän ensimmäinen yhteinen yö oli jokseenkin mieleenpainuva ja sellainen mikä kai on sitten se ainut jota voin hänestä hyvällä muistella. Muistan kun oltiin molemmat kai odotettu sitä että vaan pääsee ensimmäistä kertaa toiseen käsiksi ja se olikin ihan hullua sitten kun oli se hetki että nyt ollaan neljän seinän sisällä. Kiusallani sanoin hänelle että empäs taida haluta silti seksiä tänään, johon hän sanoi että katotaanko, ja alkoi jahdata mua pitkin kämppää (tämä siis tietysti ihan leikkimielisesti eikä millään raiskaustyylillä). Esitin vaikeasti saatavaa ja kirjaimellisesti hän oli loppujen lopuksi mun jaloissani kiinni ja mä yritin repiä itseäni ''…

Kolmen kimppa

Tinderiä selatessani oon alkanut oikein kiinnittää nyt erityistä huomiota siihen että sinne on tullut nyt todella paljon myös näitä pariskuntia, jotka kaipaisivat sitä kolmatta naista mukaan leikkeihin. Ei siinä mitään, kaikkihan kokeilevat ja tekevät miten mielenkiinto vaan sallii. Mutta se, että nämä kolmannen osapuolen haut esimerkiksi juuri tinderissä ovat nyt lisääntyneet aika huomattavasti herättää mielenkiintoni. Miksi sitä halutaan niin paljon yhtäkkiä? Vai kehdataanko nyt sanoa enemmän ja paremmin suoraan jos kiinnostaa kokeilla muutakin kuin sitä peruskauraa ja omaa kumppania?Sanotaan näin että humalapäissä itsekin olen kokeillut tätä lajia, mutta itse en ole ollut se joka otti kolmannen osapuolen mukaan, lähinnä vaan ajautunut itse sekaan. Joskus kun vielä seurustelin niin mietin että olisi mielenkiintoista ja ihan vaan näin once in a lifetime kokemuksen puolesta kiva ottaa joku nainen mukaan. Mutta pidemmälle ajatusta vietyäni tajusin aika nopeasti etten mä ole sellainen,…

Seksifaktaa naisista

Tästä aiheesta kuulee välillä kaikenlaista. Yleinen vitsi monesti tuntuu olevan että mies ei löydä naisen g-pistettä, tai että miehet ei tiedä missä on klitoris. Jälkimmäisen jos hukkaa niin siinä kohtaa on jo pitkälti sokeus iskenyt. Mutta jotenkin kun seurailee mitä ihmiset, etenkin miehet puhuvat ja tekevät niin tuntuu että monesta asiasta saattaa olla heillä harhaluuloa liittyen naisiin ja siihen mitä oikeasti kannattaisi huomioida. Siksipä ihan ajattelin tästä aiheesta pienen jutun raapustaa.


Ihan alkuunsa ihmettelen sitä miksi miehet luulevat että sen meisselin pitää olla mahdollisimman iso? Osalla on myös todella todella väärä käsitys siitä että se pitää yrittää survaista kokonaan sisään, herranjumala ei! Ainakaan silloin jos sulla on sellainen 22 cm pitkä tappajahalko.. Ei sekään hyvä ole jos ei ole mitään mitä esitellä mutta kohtuus kaikessa. Se tuntoherkin kohta kuitenkin naisilla sijaitsee tuolla sisällä etuseinässä ja lähellä suuaukkoa, joten se meisselin pituus ei niinkää…